Woensdagmiddag activiteiten

Op de woensdagmiddag worden er in de sporthal activiteiten aangeboden door de studenten van het PIB team. Deze activiteiten zijn gericht op motorische – sociale en cognitieve ontwikkeling. 

14.00-15.00 groep 1-3 + de niet schoolgaande kinderen. De activiteiten voor deze groep hebben het karakter van “vrij spelen”. Wel is er een thema dat centraal staat.

14.00-16.00 groep 4-8. De activiteiten voor deze groep zijn uitgebreider en specifieker, met deze groep werken we in thema’s ergens naar toe om het af te ronden.

U schrijft uw kind in voor 10 keer, daarna volgt een nieuwe reeks en een nieuwe inschrijving. Tussentijds inschrijven voor de rest van de reeks is mogelijk, ook mag uw kind altijd 1 x meedraaien om te kijken of ze deel willen nemen.

Klik op onderstaande knop en meld je aan!

Peize in beweging

Gymlessen & pleinspelen

Op de basisscholen de Eskampen en ‘ t Spectrum bieden de Alfa-college Sport en Bewegen studenten i.s.m. de studenten van de Hanzehogeschool Sportkunde gymlessen aan bij de kleutergroepen. De studenten kunnen hiermee hun lesgeefvaardigheden ontwikkelen en de vakleerkrachten kunnen op een andere manier kijken naar de kinderen die ze in de groep hebben.

De studenten nemen de kennis die ze opdoen op hun opleiding mee naar de scholen en zo bieden ze de lessen aan volgens de nieuwe methodes en brengen innovatieve inhoud mee naar de lessen. Tijdens de stage dagen van de studenten zullen zij ook op de pleinen aanwezig zijn om zo met de kinderen activiteiten te kunnen doen om extra te bewegen, kinderen kunnen vrij aansluiten.

Meer informatie?