2022 is van start. Zo ook Peize in Beweging, gisteren waren de studenten van het Alfa-College Sport en Bewegen weer aanwezig om de beweeglessen te verzorgen voor de kinderen van de beide basisscholen. Naast de gymlessen, die de kinderen krijgen van de vakleerkracht, verzorgen wij de pleinspelen. 30 minuten krijgen de groepen les op de velden van vv Peize. Bewegen, veelzijdig bewegen staat hierin centraal. En wat merken wij dat dit goed is voor de kinderen, voor zowel het motorische gedeelte als het cognitieve en sociale gedeelte.

Tevens geven wij op de dinsdagmiddag de “REBELS” gym, dit is de jongste groep van DSTV. Hiermee zitten we normaal in de sporthal maar gisteren waren we buiten aan de slag, dit vanwege de welbekende maatregelen.

Voor de kinderen, maar ook voor de studenten die stage lopen bij PIB is het heel fijn dat ze ergens naar toe kunnen. Dat ze met elkaar aan de slag kunnen, dat ze maatschappelijk waardevolle dingen doen.

We hopen, dat schreven we ook in onze nieuwjaarsgroet, dat we snel weer bij elkaar kunnen komen. Om plannen met elkaar te delen en ideeën met elkaar te bespreken. Wij gaan ondertussen verder met de realisatie van de Daily Mile in het bosplan, dit is o.a. ook een project van de 2 HBO studenten.

Wil jij ook met ons meedenken of wil je wat met ons delen? Neem gerust contact op.