Peize in Beweging augustus ’20

#nieuwsbrief 1

Start

De scholen zijn weer gestart, fijn dat de kinderen weer naar school kunnen gaan. Met Peize in Beweging gaan we ook weer van start, iets later dan de basisscholen i.v.m. de start van de MBO en HBO studenten die dit jaar in Peize komen stage lopen.

Studenten

We mogen dit jaar weer 4 MBO en 2 HBO studenten verwelkomen in Peize. Als standplaats hebben we de kantine van vv Peize, we zijn erg blij met deze mogelijkheid. De studenten zullen in blok 1/ periode 1 op de dinsdag – woensdag en donderdag in Peize aanwezig zijn.

Voorbereiden

De studenten gaan i.s.m. met de projectleider/aanjager (Laurens Bloem) het jaar weer goed voorbereiden, dit doen we op woensdag & donderdag 26 & 27 augustus. Ze gaan zich dan voorstellen op de beide basisscholen en we gaan een goed programma in elkaar zetten. Dit alles om de kinderen meer bewegingsmomenten aan te bieden, onder schooltijd tijdens de pleinspelen en na schooltijd als we de activiteiten weer gaan organiseren. 

Activiteiten

De scholen gaan dit jaar extra tijd investeren in de pleinspelen. Hoe we dit gaan doen kunt u lezen door hier te klikken! Ook vindt u daar de uitleg en de aanmeldingsopties voor de naschoolse activiteiten.

Nieuwtjes

Namens PIB kunnen we ook mededelen dat we druk bezig zijn met de realisatie van een beweegpark, in november zal deze geplaatst worden. Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Hetzelfde geldt voor de Daily Mile, een wandelroute die zorgt dat je dagelijks een mijl kunt wandelen. Dit is nog niet in november gerealiseerd, we zijn er druk mee bezig en zullen jullie op de hoogte houden.

Volg ons

U kunt ons volgen, dit zouden we erg leuk vinden. Neem eens een kijkje op onze website, deze vindt u door hier te klikken! Tevens plaatsen we een hoop nieuwtjes en foto’s op onze facebookpagina, klik hier om ons te volgen!

Email

Hebt u een vraag / wilt u wat met ons delen / wilt u meedenken of heeft u wat anders? Neem contact op door ons te mailen: info@peizeinbeweging.nl

Peize in Beweging augustus ’20

#nieuwsbrief 1

Start

De scholen zijn weer gestart, fijn dat de kinderen weer naar school kunnen gaan. Met Peize in Beweging gaan we ook weer van start, iets later dan de basisscholen i.v.m. de start van de MBO en HBO studenten die dit jaar in Peize komen stage lopen.

Studenten

We mogen dit jaar weer 4 MBO en 2 HBO studenten verwelkomen in Peize. Als standplaats hebben we de kantine van vv Peize, we zijn erg blij met deze mogelijkheid. De studenten zullen in blok 1/ periode 1 op de dinsdag – woensdag en donderdag in Peize aanwezig zijn.

Voorbereiden

De studenten gaan i.s.m. met de projectleider/aanjager (Laurens Bloem) het jaar weer goed voorbereiden, dit doen we op woensdag & donderdag 26 & 27 augustus. Ze gaan zich dan voorstellen op de beide basisscholen en we gaan een goed programma in elkaar zetten. Dit alles om de kinderen meer bewegingsmomenten aan te bieden, onder schooltijd tijdens de pleinspelen en na schooltijd als we de activiteiten weer gaan organiseren. 

Activiteiten

De scholen gaan dit jaar extra tijd investeren in de pleinspelen. Hoe we dit gaan doen kunt u lezen door hier te klikken! Ook vindt u daar de uitleg en de aanmeldingsopties voor de naschoolse activiteiten.

Nieuwtjes

Namens PIB kunnen we ook mededelen dat we druk bezig zijn met de realisatie van een beweegpark, in november zal deze geplaatst worden. Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. Hetzelfde geldt voor de Daily Mile, een wandelroute die zorgt dat je dagelijks een mijl kunt wandelen. Dit is nog niet in november gerealiseerd, we zijn er druk mee bezig en zullen jullie op de hoogte houden.

Volg ons

U kunt ons volgen, dit zouden we erg leuk vinden. Neem eens een kijkje op onze website, deze vindt u door hier te klikken! Tevens plaatsen we een hoop nieuwtjes en foto’s op onze facebookpagina, klik hier om ons te volgen!

Email

Hebt u een vraag / wilt u wat met ons delen / wilt u meedenken of heeft u wat anders? Neem contact op door ons te mailen: info@peizeinbeweging.nl

Bedankt voor het lezen en tot de volgende nieuwsbrief!