Maandag hebben Yannick Post (l) en Ruben Kemerink (r), studenten Sportkunde en stagiaires van Peize in Beweging, op een studiedag voor alle basisscholen van de gemeente Noordenveld hun boek: ‘T even wat anders boek, gepresenteerd. Het boek bevat Energizers -Energizers zijn oefeningen om weer energie te krijgen- van verschillende categorieën, voor zowel in als buiten de klas. Dit om kinderen op meerder manieren meer te laten bewegen en tijdens de Energizers ook te kunnen leren.
Na onderzoek en theoretische onderbouwing is er uiteindelijk een prachtig boek verschenen met bijna 100 Energizers, een must have voor iedere basisschool. Alle Noordenveldse basisscholen, waaronder de directeuren van de Eskampen Wilfred Dijkstra en ‘t Spectrum Claudia van der Wal , ontvingen een exemplaar. Andere geïnteresseerde basisscholen kunnen contact opnemen met Peizeinbeweging.nl