Bijeenkomst in het dorpshuis op initiatief van Peize in Beweging

Drukte in het dorpshuis gisteravond. Vele partijen kwamen, op initiatief van de stichting Peize in Beweging, samen om hun plannen te presenteren over verandering of verbouwing van de accommodatie. Doel van de avond was om de handen ineen te slaan en te komen tot een gezamenlijk projectteam. Samen een plan maken en dit richting de gemeente kunnen uitdragen.

‘tSpectrum presenteerde als eerste haar plannen omtrent de plannen voor het vernieuwen en het verbouwen van het schoolplein. De pleincommissie, bestaande uit docenten en ouders, hadden een duidelijke boodschap van hun wensen en ideeën.

De tennisvereniging presenteerde haar plannen over de padel velden, een nieuwe trend binnen de tenniswereld. Hoewel de velden nog een toekomstplan zijn is het goed om ze mee te nemen in de “totaal” verbouwing.

Vv Peize vertelde enthousiast over hun ideeën m.b.t. de vernieuwing van hun eigen locatie. Tevens gaven ze aan echt de meerwaarde te zien van de samenwerking met de andere partijen.

Peize in Beweging wil de verbindende factor zijn in dit geheel, en dat was vanavond een geslaagde eerste stap. De presentaties, de vervolgplannen die geïnventariseerd zijn, het projectteam wat gevormd is en uiteraard de goede opkomst zorgden voor een meer dan geslaagde avond.

Er is een projectteam gevormd, en de gemeente is op de hoogte en neemt de plannen mee.

Een campus in Peize met een verbinding tussen de sportverenigingen en de scholen, een droom of wellicht de werkelijkheid?