Op woensdagochtend 19 september springen de groepen 3-8 van beide basisscholen gezamenlijk op het schoolplein. Deze opening is in het kader van de Nationale Sportweek die in het hele land gehouden wordt. Om 09.00 gaan in totaal 345 leerlingen zo’n 15 minuten samen touwtje springen. Peize in Beweging heeft professional Eric Herber aangetrokken om deze activiteit op een ontzettend leuke manier aan te bieden. Peize in Beweging wil met deze gezamenlijke opening, gevolgd door clinics voor de groepen 5-8, het belang van bewegen onder de aandacht brengen. Ouder(s) van de kinderen van groep 3-8 worden van harte uitgenodigd om te komen kijken.
Woensdag starten de naschoolse sportactiviteiten in de sporthal van 14.00-16.00. Aangeboden door het sportteam van Peize in Beweging! Geef uw kind vandaag of morgen nog op door te mailen.